Special
offers

Find your favourite apartment in a special price offer.

Dzień otwarty
w Biurach Sprzedaży

Serdecznie zapraszamy na Dzień Otwarty 4 lutego w godzinach 10:00 - 16:00 w Biurach Sprzedaży ROBYG w Warszawie. Na miejscu przy kawie i słodkim poczęstunku nasi specjaliści zaprezentują Ci ofertę i pomogą dokonać wyboru.

  • Mieszkania na Dolnym Mokotowie od 318 000 zł
  • Ceny mieszkań na Ursusie od 9800 zł/m2
  • Harmonogram płatności 20/80 na wybranych inwestycjach
  • Porady dotyczące kredytu hipotecznego oraz wykończenia wnętrza pod klucz.

Odwiedź nas koniecznie i przekonaj się, co dla Ciebie przygotowaliśmy w Karnawale Niskich Cen!

Schedule
20/80 payments

We have introduced a favorable repayment schedule for selected apartments! When buying an apartment, you will pay only 20% of the cost, and the remaining 80% only after the construction is completed, before collecting the keys.

See more

Pricing opportunities

Investment
Number
Area
Additional areas
Floor
Rooms
Price
Mój Ursus
68.52 m2
Balcony 8.06 m2
1
4
Mój Ursus
69.92 m2
Loggia 8.58 m2
1
4
Mój Ursus
68.52 m2
Balcony 8.06 m2
2
4
Mój Ursus
69.92 m2
Loggia 8.58 m2
2
4
Mój Ursus
68.52 m2
Balcony 8.06 m2
3
4
Mój Ursus
69.92 m2
Loggia 8.58 m2
3
4
Mój Ursus
68.52 m2
Balcony 8.06 m2
4
4
Mój Ursus
69.92 m2
Loggia 8.58 m2
4
4
Praga Piano
81.50 m2
Loggia 8.54 m2
1
4
Sady Ursynów
83.18 m2
Balcony 14.31 m2
1
4
Modern City
55.93 m2
Garden 31.04 m2
0
3
Praga Piano
40.37 m2
Garden 32.13 m2
0
2
Modern City
40.82 m2
Garden 45.99 m2
0
2
Royal Residence
39.16 m2
Loggia 5.32 m2
0
2
ROBYG i VANTAGE łączą kompetencje w ramach grupy TAG Immobilien. Jeżeli interesują Cię nasze oferty, potwierdź nam to w poniższych zgodach, a odezwiemy się do Ciebie.
Favorites ()
Fill in the form, or call us at 22 888 50 50
ROBYG i VANTAGE łączą kompetencje w ramach grupy TAG Immobilien. Jeżeli interesują Cię nasze oferty, potwierdź nam to w poniższych zgodach, a odezwiemy się do Ciebie.
System dla deweloperów OneButton